Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inca€lzitoare de putere in flux PTH (power to heat)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
PTH este o alternativa care exploateaza excesele de energie electrica care provin din surse regenerabile, reducand consumul de combustibili fosili si reducand emisiile. In acest fel surplusul de energie poate fi transformat in caldura care este stocata pentru a fi folosita in momentele de nevoie.

Aplicatii

Incalzire a apei
Incalzire cu ulei
Incalzire cu pacura
Incalzire aer/gaz

Producatorul proiecteaza si produce echipamente in acest scop, principala sursa de energie sunt retelele locale de incalzire, dar aceste sisteme pot fi instalate si in cladiri sau pot furniza caldura pentru instalatii industriale, in plus, tehnologia energiei termice este o contributie importanta la stabilitatea retelei (50Hz). ) in energiile regenerabile cu fluctuatii puternice, in special eoliene si fotovaltic.

• Caracteristici generale:

- Incalzitoare electrice cu flux
- Radiator cu tub (piston de scufundare)
- Capacitate de la 50 kW la 15 MW
- Conexiune electrica 230 pana la 690 V
- Presiuni de pana la 50 bar

Un incalzitor electric de circulatie consta dintr-o conducta de curgere sau o carcasa de presiune si pachetul de incalzire propriu-zis.
Pachetul de incalzire este format dintr-o cutie de conectare, elemente de incalzire in functie de caracteristicile specifice putere, tensiune, material, densitate in wati, flansa sau surub si termocuplu(i). Pachetul de incalzire este amplasat in carcasa de presiune din otel. Carcasa include conexiuni de intrare si iesire. In interior, un transfer optim de caldura de la elementul de incalzire are loc prin curgerea apei sau catre alte fluide sau gaze de transfer de caldura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura