Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incalzitoare de proces

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Datcu SRL livreaza incalzitoare de proces electrice, incalzitoare de circulatie montate pe patine, care pot fi proiectate pentru a satisface cerintele specifice ale clientilor nostri, inclusiv: proces de incalzire electrica, masurarea debitului, supape de control al debitului, sistem de control al tiristorului / contactorului, masurarea temperaturii, instrumentare, instrumentare de masurare a presiunii, punerea in functiune si punerea in functiune sunt disponibile.

Materiale tub (carcasa): otel carbon, AISI 304, AISI 316
Element de incalzire: cupru placat, AISI 304 sau 316

Date tehnice
Fabricat in diferite dimensiuni si forme, tensiuni si puteri, dupa cum este necesar (putem ajunge la valori de zeci / sute de MW). Livrat pre-cablat pentru o instalare usoara. Potrivit pentru aplicatii exterioare prin cutie de protectie IP si o buna izolatie termica. Panoul de control poate fi furnizat separat.

Aplicatii
Incalzirea gazelor naturale, a apei curate, a protectiei impotriva inghetului, a turnurilor de racire, a cazanelor de abur, a solutiilor usor corozive (in rezervoarele de clatire, saibe de pulverizare), uleiuri, temperatura inalta, gaz cu debit scazut, apa de proces, echipamente alimentare etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura